Vähän maalia ja…

Tällainen se on. Nyt pitäisi selvittää, millainen siitä voisi tulla.

Eteinen

Eteinen

Olohuone

Olohuone

Keittiö

Keittiö

1. Makuuhuone

1. Makuuhuone

2. makuuhuone

2. makuuhuone

3. makuuhuone

3. makuuhuone

Kylpyhuone

Kylpyhuone

Advertisements

2 responses to “Vähän maalia ja…

 1. Keittiö näyttääkin jo pikkasen rempatulta 🙂

  Kasettikylppärissä on oma tunnelmansa. Ei ole mikään mahoton homma kyl laatottaa, kunhan ensin vaan jäykistää. Onko tossa seinäkaivo? Jos on, niin siinä on pikkasen projektia alkaa muuttamaan lattikaivoksi, mutta ihan tehtävissä. Samalla voi kenties laittaa lattilämmityksen siihen, jos lattiarempan tekee.

  Sähköasennukset näyttävät melkoisen alkuperäisiltä. Suosittelen sähköremppaa. Nykyään kaikki pistorasiat ovat maadoitettuja ja vikavirtasuojakytkimellä suojattuja. Toisin sanoen todella paljon turvallisempia. Samalla voi sitten suunnitella valaistusta uusiksi ja lisäillä pistorasioita esim. keittiöön, jossa nykyään tarvitaan yleensä enemmän sähköhärveleitä, kuin 70-luvulla osattiin ajatella.

  Minua voi konsultoida valaistussuunnittelussa ja kotiautomaatiossa, jos on tarvetta.

  Like

 2. Hei Kalle, pitkästä aikaa 🙂 Kylpyhuoneessa on lattiakaivo, luojan kiitos. Kylpyhuone on ihan oma haasteensa ja sitä varmasti tullaan blogissa käsittelemään, nyt käydään neuvotteluja taloyhtiön kanssa rempan kustannuksista. Putkethan tähän on tehty, joten kalusteet on kylppärissä uusittu, mutta kaikki muu onkin sitten aika retroa.

  Sähköremppakin on tulossa, Sitäkin parhaillaan suunnitellaan. Kiitos avuntarjouksesta. Kyselen neuvoja, jos tulee tenkkapoo. Onneksi meillä on harvainaislaatuisen osaava rakennusmies projektin johdossa, joten uskon, että selvitään suht monista sudenkuopista.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s