Seinät pystyyn.

Voi, kuinka ihanaa olisi, jos voisi pitää koko asunnon seinättömänä. Olisi vain tuo iso tila, jossa valo tulee joka ikkunasta. Ei tarvitsisi rakennusmiehenkään niin kamalasti riuhtoa. Mutta  ei auta. Pakko niitä on muutama laittaa paikalleen. Jatkuva pelkoni siitä, että asunnosta tulee (taas) pimeä, on ohjannut seinien paikkojen suunnittelua. Resepti on yksinkertainen: mahdollisimman vähän ovia (olen kieltäynyt uskomasta, että lapsemme koskaan haluavat lyödä oven perässään kiinni), mahdollisimman paljon avaraa tilaa, vältellään pimeitä nurkkia.

Loft-haaveet siis jäihin ja seinät pystyyn.

IMG_0828

Seinien aihioita iltavalaistuksessa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s