Vahva kyllä mustalle keittiölle.

Innokas Pinterest-fiilistely on tehnyt minusta ikuisen mustan keittiön kannattajan. Olen myös vakuuttunut, että tällaisen keittiön voi tehdä muutoinkin kuin liian kliinisesti tai poikamiesboksityylillä, jossa yhdistellään pelkkää mustaa ja kromia. Tässäpä muutama poiminta, jotka ovat saaneet minut päättämään, että meidän keittiö on musta:

Lundia_habitare2013_Classic_2

Tämä Lundian keittiö onnistuu yhdistämään sen tunnelman ja ne materiaalit, joka minua miellyttää. Meillä toki kattovaneri on pintakäsiteltyä, enkä ole ihan varma, kuinka kestävä välitilaratkaisu vaneri olisi (kokatessa roiskuu). Mutta onhan tämä. Kerrassaan.

image

Tämä Stadshem-keittiö on jo muutaman vuoden takaa, mutta tämä löytyy useammasta eri lähteestä, joissa keittiöitä fiilistellään. Eikä siinä, hieno on. Tässä eniten viehättää tuo mustan keittiön ja lattian välinen suhde.

Aaltomusta-valkoinenkeittiiso

Sitten hieman modernimpi versio. Tämä mukana oikeastaan siksi, että meillä on (jo pitkään varastossa ollut) suuri ruokapöytä, jossa on samaa värisävyä kuin tämän Topi-keittiön tasoissa. Tässä keittiössä tosin nuo valkoiset yläkaapit eivät houkuttele.

cb4296a448bd8d28f68f5f63257bd35b

Tämä kuva on Utansjössä sijaitsevan Sågverketin keittiöstä. Sivuilla on lisää ihania kuvia myös ruokasalista.

Tässä vielä yksi fiilistely Mydomaine.com -sivustolta, joka ei ole musta, mutta jonka värimaailma yhdistyy mustaan mainiosti ja luo kotoisamman sävyn:

Domainehomecom

Advertisements

One response to “Vahva kyllä mustalle keittiölle.

  1. Pingback: Keittiöunelmia | REMPALLAAN·

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s