Elämä yhtä työvuoroa.

Myönnän. Nyt oli bloggaamisessa kohtuuton tauko, joka johtui inhimillisesti ja yksinkertaisesti vain…arjesta. Ei vain yksinkertaisesti jaksanut kirjoittaa iltaisin. Jotenkin tuntui liian vaikealta järjestellä ajatuksiaan näppäimistölle. Nytkin on hieman vaikeuksia inspiroitua, joten luulen, että huomenna saan itsestäni irti jotain parempaa.

Olen huomannut, että elämä tuntuu remonttiprojektin keskellä siltä kuin eläisi jatkuvaa työvuoroa. Sen normaalin työn rinnalla on ilta- ja viikonlopputyö, johon kuuluu jatkuvaa suunnittelua, eri paikoissa juoksentelua, päätöksentekoa, innostumista, inspiroitumista sekä ajoittaisia, hyvin vahvoja epätoivontunteita. Perustyöelämää siis, sen perustyöelämän lisäksi.

Tässä meidän viikonloput tiivistettynä:

Ikeareissu

Nyt vähän väsyttää.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s