Suklaata silmilleni – Superfront saapui

Hehkuttelin aiemmin loistavaa bisnesideaa, eli Superfrontin ovia. Enkä tehnyt sitä aiheetta. Meidän ovet on vallan ihanat ja kätkevät ihanasti Ikea-rungot ja niiden suojissa pesivät lapsiperheen epäjärjestyksessä olevat kamat:

Vihreä Superfront

Eteishärdellimme piilottajina toimivat mustilla Balls-vetimillä ryyditetyt Big Fish -ovet, joiden väriksi valittiin aerugo green. Uudessa kodissamme on paljon mustaa, joten tämä hieman pastellinen, mutta sopivan hailakka vihreä nousee hauskasti esiin kokonaisuudesta. Eteisessä väri pelaa mainiosti yhteen  kaappien vieressä olevan mustan liukuvälioven ja mustan laatoituksen kanssa sekä meidän täy-del-li-sen vanerikaton kanssa.

nupit

Voisin katsella näitä ovia loputtomasti. Ne on suklaata silmilleni.

Lasten makuuhuoneeseen hankimme (syy: ovia aukovat tahmaiset tassut ja jatkuva trafiikki) tavalliset, valkoiset Ikean ovet. Mutta niihinkin saatiin kivasti twistiä näillä ihanilla Butterfly-vetimillä.

perhoset.jpg

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s