Hei maailma. Pitkästä aikaa.

IMG_1461

Tässäpä uusi projekti. Päivitellään kuitenkin myös vanhaa.

Blogini nimi, Rempallaan, taisi pahalla tavalla ennustaa myös sitä, mitä sille käy: rempallaanhan se on, näin kahden vuoden jälkeen.

Syitä nyt on monia, mutta ne ovat ihan perinteisiä: työ, perhe, kaikki se kaaos lapsiperheen kotona. Mutta nyt olen jälleen ajatellut herätellä kirjoitusvimmaani. Ja saattaa projektini loppuun. Kerron, miten meidän remppa päättyi ja millainen koti meille tuli.

Hämmentävää itsestänikin on, että noin kaksi vuotta sitten kannoimme tavarat sisään, mutta ei tämä vieläkään ole valmis. En tiedä, johtuuko se huonoista projektinjohtajataidoistani vai sisustussilmästäni, mutta valmista ei tunnu tulevan. Jatkuvasti jokin asia tuntuu olevan väärässä paikassa. Mutta hei. Ehkä se on vain elämää.

Toinen asia, joka sai minut innostumaan kirjoittamisesta uudelleen, että olen jälleen keskellä aika samanlaista projektia kuin tämä oli. Nimittäin ihana äitini, jonka ansiosta olen innostunut kauniista kodeista ja niiden remppaamisesta, on samanlaisen projektin keskellä kuin minä kaksi vuotta sitten.

Pähkinänkuoressa: aivan hemmetin huonossa kunnossa oleva 70-luvun kerrostaloasunto, joka puretaan kokonaan ja laitetaan alusta asti uudelleen. Pohja on sama kuin meidän, mutta ratkaisut hieman erilaisia. Tätä projektia ajattelin myös nyt hieman käydä läpi, sillä olemme yhdessä äitini kanssa pohtineet erilaisia ratkaisuja.

Joten eipä tässä. Ryhdytään jälleen olemaan vähän rempallaan, mutta vain hieman aktiivisemmin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s