Laatikkokauppaa

Joskus yksinkertaiset asiat voi alkuun tuntua hankalilta – ja lopulta ne kuitenkin ratkeavat äärimmäisen helposti.

IMG_1667Meillä on eteisessä ihanasta varsinais-suomalaisesta Rakkaat esineet -antiikkiliikkeestä ostettu talonpoikaishenkinen pöytä. Pöydän päälle ja läheisyyteen kasaantuu tavaraa ja roinaa, koska no…se on eteisen pöytä (kuva todistaa).

Lisäksi meillä alkaa olla kaikenlaista kypärää, luistinta ja palloa, jotka eivät enää mahdu eteisen kaappiin.

Tarvitsen siis ison, pöydän ulkoasuun sopivan laatikon tuon ihanan pöydän alle, jotta voin piilottaa sinne roinaa.

Ajatus sopivan laatikon löytämisestä tuntui aika mahdottomalta ja olin  mielessäni luovuttanut ennen etsimisen aloittamista. Päätin, että tyydyn johonkin välimallin ketjukaupparatkaisuun, koska aika mahdotontahan tuohon olisi löytää just soppelia laatikkoa.

Mutta. Kohtalo, eli Google, johdatti minut pois bulkkitavarasta ja kohti täydellistä ratkaisua.

Olin jo matkalla ostoksille, kun istuin autossa ja googlasin “laatikko, kauppa, Helsinki”. Ja sattumalta törmäsin Tapanilassa sijaitsevan Laatikkokaupan sivuille. Otin puhelimen käteen ja soitin kysyäkseni, löytyisikö heiltä minulle sopivaa laatikkoa.

Puhelimen toisessa päässä oli mahtava, asiakaspalvelun päälle ymmärtävä ihminen, joka totesi heti, että näillä spekseillä (toiveeni siis iso laatikko, jossa pyörät alla) ei löydy sopivaa laatikkoa, mutta “mehän tehdään sulle sellainen”. Ja kun kerroin, että olin suunnitellut lähteväni etsintäkierrokselle kauppaan, sain vastaan iloisen naurun ja toteamuksen: “et varmasti löydä sopivaa, siksi tämä meidän kauppa on alunperin perustettu”.

Ja mikäs siinä. Koska puhelimen päässä oli selvästi hyvä tyyppi ja palvelu vaikutti loistavalta, matkasin Tapanilaan laatikkoa tilaamaan. Siellä minua odotti kerrassaan ihana kauppa, jonka olisi voinut tyhjäksi ostaa.

Laatikoita, hyllyjä, penkkejä ja kaikkea muuta kivaa. Sellaista kamaa, mitä tekee mieli käpistellä ja hipelöidä loputtomiin.

Ja asiakaspalvelusta plussaa myös paikan päältä. Tilaaminen onnistui näpsäkästi, henkilökunta teki hyviä ehdotuksia väristä ja tarpeisiin sopivasta toteutuksesta ja hintakaan ei mielestäni ollut käsintehdystä mittatilaustyöstä ollut mielestäni kohtuuton.

Toimitusajaksi luvattiin pari viikkoa, joten nyt vain odottelemaan. Raportoin lopputuleman, kunhan boksi kotiutuu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s