Tapetit löysivät paikkansa

Tapetit tulivat ja kiipesivät seinille. Ai että.

IMG_1568

Tässä on näkymä makkarin takaseinään ennen…

IMG_1932

ja tässä jälkeen tapetin.

Tämä kukkatapetti vaatii paljon katsojaltaan, eikä se ole jokaisen mieleen, mutta minusta se on uskomattoman hieno. Minun tekee mieleni työntää naama tuohon tapettiin ja nuuhkia. Ja vetää nuo isoimmat kukkaset syliini ja kylpeä niissä.

Ja tärkeintähän tässä toki on, että sisustus tapetin lähettyvillä säilyy tulevaisuudessa rauhallisena. Ihan kaikkea revittelyä ei tämä tapetti ympärillään siedä.

Toinen tapetti oli hopeaa ja se näyttää eteis-/ruokailutilaan yhdistettynä tältä:

IMG_1943

Tässä tapetissa erityisvänkää on sen tapa reagoida valoon, eli eri valoissa ja eri suunnista katsottuna tapetti näyttää hyvinkin erilaiselta. Tässä kuvassa talvinen risukuvio näyttää kovin tummalta, mutta itseasiassa se on melko vaalea, kun aurinko paistaa sisään isoista ikkunoista.

Tässä tapetissa on melkoisesti kohdistamista noiden varpujen kanssa ja sitä piti tilata aika monta ekstrarullaa, jotta jokaiseen kohtaan löytyi se oikea vastakappale. Itse asiassa, kun tapetin käyttö laajeni vielä keittiön välitilaankin, jouduin nöyrästi menemään uudelleen nettiostoksille. Vinkkinä vain, että aina tapettia tilatessa kannattaa ajatella, että enemmän on enemmän ja varmistella. Nyt jouduttiin maksamaan kuljetusmaksuja hiukkasen turhan takia. Ohjeita tapetin määrän oikeaan arvioimiseen voi lukea vaikkapa täältä.

Muuten tapettien asentaminen oli suhteellisen helppoa (kertoi rakennusmies), sillä molemmat tapetit olivat kuitutapetteja, joiden laittaminen on aivan eri puuhaa kuin joskus ennen muinoin kohdistettavien paperitapettien kanssa säätäminen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s